Грчки ватрогасци боре са новим жариштима пожара у Евросу и Родопима

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Avg.2023, 10:40

Грчки ватрогасци боре са новим жариштима пожара у Евросу и Родопима

Грчки ватрогасци, који се истовремено боре са пожарима у Евросу и Родопима, суочавају се са сталним новим разбуктавањима. Фото: Танјуг/AP Photo/Thanassis Stavrakis У Евросу, где пожари трају већ једанаест дана, нова жаришта се појављују у областима Лефкими, Лептокарија и Треис Врисес, а на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Родопима у областима Каситера и Кирки, преноси ЕРТ њуз.
Најављено је да ће састанак грчке владе о обнови шума у Евросу и Парнити бити одржан данас у 11 часова у Мегарос Максимосу.
Министри су јуче отпутовали у Еврос, где је већ почело евидентирање штете како би биле исплаћене накнаде погођеном становништву.
У четвртак ће у грчком парламенту бити одржана расправа о пожарима, а у петак ће, према најавама, премијер Киријакос Мицотакис посетити Родос, који је тешко погођен пожарима у јулу. Britanski obaveštajci: Vojna služba u Rusiji sve unosnija od početka rata u Ukrajina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки ватрогасци боре са новим жариштима пожара у Евросу и Родопима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.