Дачић данас на Бледу на панелу о Западном Балкану, учествује и Лајчак

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Avg.2023, 08:15

Дачић данас на Бледу на панелу о Западном Балкану, учествује и Лајчак

 Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић, учествује данас на Бледском стратешком форуму. Фото: Танјуг/Дарко Војиновић Дачић ће бити један од говорника на панелу „Западни Балкан: Све се мења али све остаје исто?“, на којем ће бити речи о перспективама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << региона у контексту процеса придруживања Европској Унији.
Осим Дачића, на панелу ће учествовати и специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак, министарка спољних послова Словеније Тања Фајон, члан Државног савета Француске Александер Адам, заменица министра за Европу и спољне послове Албаније Меги Фино, заменица премијера и министарка спољних послова привремених приштинских иснтитуција Доника Гервала -Шварц, министар спољних послова Северне Македоније Бујар Османи и министар иностраних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић.
Панелу ће присуствовати и високи представник за БиХ Кристијан Шмит и заменик директора Европске службе за спољне послове Марко Маковец.
 
Selaković: Država nikad nije toliko brinula o onima koji žele da imaju decu

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Дачић данас на Бледу на панелу о Западном Балкану, учествује и Лајчак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.