Млади и богати Американци се највише селе на Флориду, на другом месту Тексас

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Avg.2023, 14:16

Млади и богати Американци се највише селе на Флориду, на другом месту Тексас

Млади и богати Американци се више не везују само за Њујорк и Калифорнију, а њихова нова омиљена дестинација за живот је Флорида, закључак је најновијег истраживања компаније Смарт асет. Фото: Танјуг/Willie J. Allen Jr./Orlando Sentinel via AP Како преноси ЦНБЦ, истраживање је пратило Американце >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << између 26 и 35 година који према подацима пореске управе из 2021. године зарађују бар 200.000 долара годишње прилагођеног бруто прихода (АГИ), односно 185.000 евра.
У америчком пореском систему АГИ је укупан бруто приход појединца умањен за специфичне одбитке. Флорида је савезна држава која највише привлачи младе и богате, пошто се 2021. године овде населило 3.391 имућних Американаца до 35 година, а напустило је 1.216 младих богаташа, што значи да је Флорида добила 2.175 младих са високим приходима.
На другом месту се налази Тексас са 4.048 нових младих и богатих грађана и 1.909 оних који су напустили ову савезну државу, док је треће место заузела држава Њу Џерси.
Pariz: Od 1. septembra ukida se iznajmljivanje električnih trotineta u gradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Млади и богати Американци се највише селе на Флориду, на другом месту Тексас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.