Ливерпул са десеторицом до преокрета и победе у Њукаслу

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 19:51

Ливерпул са десеторицом до преокрета и победе у Њукаслу

Фудбалери Ливерпула победили су данас као гости Њукасл резултатом 2:1 у мечу трећег кола енглеске Премијер лиге, иако су више од 60 минута играли са десеторицом после искључења капитена екипе Вирџила Ван Дајка. Њукасл је повео у 25. минуту голом Ентонија Гордона, а само три минута >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << касније Ван Дајк је добио директан црвени картон. Деловало је тад да ће бодови остати у Њукаслу, али је у финишу меча виђен велики преокрет.
Резервиста Дарвин Нуњез је прво изједначио у 81. минуту, да би затим у трећем минуту надокнаде после додавања Мохамеда Салаха донео победу „црвенима“.
Ливерпул је победом стигао до седмог бода и четвртог места, док је Њукасл после другог пораза у низу остао на 13. месту са само три освојена бода.
Mančester Siti pobedio Šefild Junajted posle drame u finišu meča

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ливерпул са десеторицом до преокрета и победе у Њукаслу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.