Манчестер Сити победио Шефилд Јунајтед после драме у финишу меча

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 17:20

Манчестер Сити победио Шефилд Јунајтед после драме у финишу меча

Фудбалери Манчестер Ситија су после драматичног финиша меча победили као гости Шефилд Јунајтед резултатом 2:1 и тако остварили и трећу узастопну победу на старту Премијер лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira Сити је успео да слави и без Пепа Гвардиоле на клупи, који се опоравља у Барселони >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << после операције леђа. Ерлинг Халанд је у 37. минуту погодио стативу са беле тачке, али се искупио за промашај у 63. минуту кад је лагано постигао гол главом из петерца после феноменалне асистенције Џека Грилиша.
Џејден Богл је голом у 85. минуту обрадовао домаће навијаче, али њјихова радост је кратко трајала, јер је у 88. минуту Родри после гужве у шеснаестерцу донео победу „грађанима“.
Сити је победом задржао максималан учинак после три кола и усамљен је на врху табеле са девет бодова, док је Шефилд Јунајтед и даље без бода после три одиграна меча.
У другом мечу одиграном у истом термину Астон Вила је као гост победила Барнли резултатом 3:1. У победи гостију из Бирмингема заблистао је пољски репрезентативац Мети Кеш, двоструки стрелац, и Лука Дињ, двоструки асистент.
Fudbaler Rendžersa Janis Hadži na pozajmici u Alavesu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манчестер Сити победио Шефилд Јунајтед после драме у финишу меча се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.