Нападач Челсија Ромелу Лукаку на прагу преласка у Рому

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 15:13

Нападач Челсија Ромелу Лукаку на прагу преласка у Рому

Фудбалер Челсија Белгијанац Ромелу Лукаку играће до краја сезоне на позајмици у Роми, тврде британски и италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Pavel Golovkin Представници Роме су боравили овог викенда у Лондону где су разговарали са челницима Челсија и менаџерима белгијског фудбалера.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Британски медији наводе да је Челси прихватио понуду Роме од пет милиона евра за једногодишњу позајмицу.
Међутим, до реализације трансфера потребно је да Лукаку пристане на смањење плате. Белгијанац је наводно обећао тренеру Роме Жозеу Мурињу да је спреман да пристане на смањење плате, јер жели да игра за римски клуб.
Лукаку би наводно већ почетком наредне недеље могао да буде представљен као ново појачање Роме. Он је прошле сезоне играо на позајмици у Интеру.
Delegacija KSS na radnom ručku sa čelnicima FIBA

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нападач Челсија Ромелу Лукаку на прагу преласка у Рому се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.