Пригожин идентификован као жртва авионске несреће у Тверској области

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 14:36

Пригожин идентификован као жртва авионске несреће у Тверској области

Тело власника приватне војске „Вагнер“, Јевгенија Пригожина идентификовано је међу погинулима у паду авиона у руској Тверској области, јављају данас руски медији. Фото: Танјуг/Prigozhin Press Service via AP Истражни комитет Руске Федерације саопштио је да је утврђен идентитет свих 10 особа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које су погинуле у паду авиона 23. августа и да њихов идентитет одговара списку наведеном у списку путника, преносе РИА Новости.
„У оквиру истраге о паду авиона у Тверској области завршена су молекуларно-генетичка испитивања. На основу њихових резултата утврђен је идентитет свих десет погинулих, они одговарају списку наведеном у летачком листу“, наводи се у саопштењу.
Авион Ембраер који је летео из Москве за Санкт Петербург срушио се у среду увече у Тверском региону, а на списку путника налазио се и вођа Вагнера Јевгениј Пригожин.
Погинуло је свих 10 особа које су се налазиле у авиону.
Пригожин (62) је предводио побуну против руског војног врха 23. и 24. јуна.
IFIMES: Samit BRIKS-a pokazao da je Afrika diplomatsko bojno polje svetskih sila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пригожин идентификован као жртва авионске несреће у Тверској области се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.