Други теретни брод испловио из Одесе упркос руској блокади

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 16:56

Други теретни брод испловио из Одесе упркос руској блокади

Други теретни брод је данас испловио из украјинске црноморске луке Одеса упркос руској поморској блокади и унилатералној одлуци Москве у јулу да се не продужи међународни споразум о извозу жита. Фото: Танјуг/Ukraine’s Infrastructure Ministry Press Office via AP Брод за расути терет, који се сада зове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Примус“ и плови под заставом Либерије, напустио је луку јутрос, према специјализованом сајту за праћење пловидбе МаринеТраффиц.
Није познато да ли превози терет, преноси Интерфакс Украјина.
Примус је у Одесу стигао у фебруару, а тада је носио име Поларстар.
Отада је променио власника и сада припада компанији са седиштем у Сингапуру.
Немачки контејнерски брод Јозеф Шулте напустио је луку Одеса такође у августу и успешно прошао кроз коридор за трговачке бродове у Црном мору, који је успоставила Украјина.
Plaćenici uključujući Vagnerovce moraće da polože zakletvu na vernost Rusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Други теретни брод испловио из Одесе упркос руској блокади се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.