Гладков: Шест особа повређено у украјинском гранатирању Белгородске области

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 14:27

Гладков: Шест особа повређено у украјинском гранатирању Белгородске области

Шест особа повређено је данас у гранатирању руске пограничне Белгородске области са украјинске стране касетном муницијом, саопштио је гувернер Вјачеслав Гладков. Фото: Танјуг/Roman Chop via AP, File Он је на свом Телеграм каналу навео да је шест цивила у селу Уразово задобило повреде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од гелера, као и да је један мушкарац у критичном стању.
Гладков је рекао да је оштећено 16 кућа, друштвених и спортских објеката, два предузећа, четири аутомобила, а покидан је и далековод.
Оружане снаге Украјине данас су такође покушале да нападну Белгородску област беспилотном летелицом, преносе РИА Новости.
Агенција наводи да је територија Белгородске области, посебно области које се граниче са Украјином, готово свакодневно на мети гранатирању и нападима дронова.
Sinegubov: Dve osobe stradale u ruskom granatiranju Harkovske oblasti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гладков: Шест особа повређено у украјинском гранатирању Белгородске области се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.