Ове грицкалице топе сало са стомака

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 14:06

Ове грицкалице топе сало са стомака

Када вам је циљ да се решите сала са стомака, једно је сигурно морате се држати плана исхране. То значи да ћете највероватније бити мало гладни и да ће се јеавити жеља да нешто грицкате. Најбољи начин да то урадите је да укључите добре изборе у свој животни стил како бисте били >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у потпуности опскрбљени правом здравом храном када вам се пожели грицкање. Фото: Pixabay/ mojzagrebinfo Дијета је само онолико добра колико је одржива, због чега имамо најбољу суперхрану за топљење масти на стомаку, коју су стручњаци препоручили. Уколико нисте упознати са појмом „суперхрана“, време је за неопходан увод. Суперхрана је храна која је природно препуна хранљивих материја и нуди невероватне здравствене предности. Она нуди обиље влакана, протеина, антиоксиданата или специфичних масних киселина које побољшавају ваше опште здравље. Поред тога, суперхрана помаже у вашим напорима да изгубите тежину, што вам заузврат може помоћи да истопите сало са стомака. Много поврћа и воћа које вероватно већ редовно једете спадају у категорију „суперхране“, заједно са неким орашастим плодовима, житарицама, протеинима и семенкама.
Хумус са поврћем Хумус са свежим поврћем је одлична опција за ужину за суперхрану за све који желе да истопе вишак масноће са стомака. Ова ужина обезбеђује обиље минерала и витамина, заједно са протеинима и влакнима, који су кључни у губитку тежине. Изаберите поврће као што су шаргарепа, броколи, нарезане паприке и краставци. Хумус се прави од леблебије, што га чини заситном ужином због садржаја влакана у леблебијама. Поред тога, коришћење поврћа за умакање у хумус даје ужини већи волумен без повећања броја калорија. Штавише, студије су доказале да растворљива влакна која се налазе у поврћу играју значајну улогу у губитку абдоминалне масти.
Јабука са путером од орашастих плодова Ова ужина пуна хранљивих састојака је нискокалорична опција која је савршено укусна. Јабуке нуде влакна, па ће вам ова ужина оставити осећај ситости и потпуног задовољства. Осим тога, путер од орашастих плодова је препун здравих масти, протеина и влакана, што их чини врхунском комбинацијом за оне који желе да изгубе тежину. Размислите о укусном преливу од цимета, граноле, какао зрна, семенки сунцокрета или кокосових струготина за додатни укус. Додавање још једног прелива овој ужини, попут семенки сунцокрета, има додатне здравствене предности. На пример, семенке сунцокрета садрже врсту масти која може помоћи у губитку тежине на стомаку. Једна ствар коју треба напоменути је да је важно јести путер од орашастих плодова умерено. Садрже здраве масти, али превише здравих масти може допринети повећању телесне тежине.
Конзервирана туњевина са крекерима 
Конзервирана туњевина са крекерима је укусна опција за ужину у којој ћете уживати да правите и једете. Овај немасни протеин је важан када је у питању губитак тежине, јер протеини могу помоћи да се осећате сити дуго након што завршите са ужином. Крекери од целог зрна додају влакна овој ужини, што ће заузврат смањити вашу жељу за храном.
Ruski doktor otkriva benefite šljiva, pogotovo za starije osobe

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ове грицкалице топе сало са стомака се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.