Азмун дошао у Рому на позајмицу до краја сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 12:50

Азмун дошао у Рому на позајмицу до краја сезоне

Ирански фудбалер Сардар Азмун нови је члан Роме, саопштио је данас римски клуб на званичном сајту. Фото: WikimediaCommons/Gary Denham Азмун (28) је дошао на позајмицу до краја сезоне из Бајер Леверкузена, а Рома има опцију да га следећег јуна откупи за 12 милиона евра.
Како је саопштено на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сајту Роме, Азмун је у професионалној каријери одиграо 316 клупских утакмица, у којима је постигао 115 голова и имао 48 асистенција, играјући за Рубин, Ростов, Зенит и Бајер Леверкузен.
За репрезентацију Ирана постигао је 45 голова и имао девет асистенција на 71 одиграном мечу.
Đoković: Svaki grend slem turnir gledam kao zlatnu priliku za još istorije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Азмун дошао у Рому на позајмицу до краја сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.