Све тајне Фрушке горе: Најлепша језера која морате посетити (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 12:01

Све тајне Фрушке горе: Најлепша језера која морате посетити (ВИДЕО)

Поново смо се упутили ка Сремским лепотама и одлучили да проведемо квалитетан дан у природи. Овога пута на уму нам је било само једно – побећи од гужве, те искористити све погодности које нуди живот у близини НП Фрушка гора и његових лепота. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Иако је било тешко направити селекцију одлучили смо се за неколико дестинација и провозали се околином Ирига и Руме.
Прво језеро које смо посетили било је језеро Међеш, познатије и као Шатриначко језеро које се налази на само 5 километара од Ирига.
У мапи погледајте како доћи до њега из Новог Сада:
Фото: PrtSc Затим смо скокнули и до приватног језера Марадик које важи као својеврсан рај за пецароше, али како нисмо понели опрему, нисмо се дуго задржавали.
Фото: PrtSc Пут нас је даље водио до језера Добродол које је свој назив добило по истоименом месту поред кога се налази.
Фото: PrtSc За крај смо кренули ка Руми и одлучили да направимо пикник на чувеном Борковачком језеру где смо се уверили да оправдано важи за једну од врхунских туристичких локација на Фрушкој гори.
Фото: PrtSc Погледајте шта смо све видели и због чега смо одлучили да је ово само прва од многих будућих посета овим чаробним местима.
Фото: Градске инфо Novi Sad se gradi: počela četvrta faza kompletne rekonstrukcije Bulevara oslobođenja (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Све тајне Фрушке горе: Најлепша језера која морате посетити (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.