Белингем наследио Кристијана Роналда

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 11:52

Белингем наследио Кристијана Роналда

Фудбалер Реал Мадрида, Џуд Белингем има феноменалан старт у свом новом клубу за који је већ постигао четири гола. Фото: Танјуг/AP Photo/Lalo R. Villar Британац је био јунак победе Мадриђана у дуелу против Селте, који је Реал добио са 1:0.
Тиме је Белингем изједначио учинак Кристијана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Роналда, јер је после њега постао први фудбалер Реала који је на уводне три утакмице постигао по гол.
Платио је „краљевски“ клуб бившем клубу 20-годишњег Енглеза Борусији Дортмунд 103.000.000 евра и ако је судећи по прве три утакмице у Примери апсолутно погодио.
Đoković: Svaki grend slem turnir gledam kao zlatnu priliku za još istorije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белингем наследио Кристијана Роналда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.