Захид: Једва чекам да будем део „вечитог дербија“ и помогнем да победимо

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 11:20

Захид: Једва чекам да будем део „вечитог дербија“ и помогнем да победимо

Норвешки фудбалер Гајас Захид рекао је данас за клупски сајт да је срећан што је дошао у Партизан и истакао да једва чека да буде део „вечитог дербија“ и да помогне екипи да победи. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Коначно сам у Партизану! Били су то дуги преговори, разговарали смо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недељама и сад сам коначно овде. Био сам у спортском центру, одрадио сам други тренинг, све је било добро. Спортски центар је веома леп. Добро се осећам, у доброј сам форми и спреман сам да помогнем екипи. Нисам играо утакмице од јуна, тако да једва чекам да почнем са утакмицама, тад ћу се осећати још боље. Спреман сам да помогнем екипи да оствари добре резултате у будућности“, рекао је Захид на почетку разговора за клупски сајт.
Везиста истиче да је свестан у какав је клуб дошао.
„Сви знају за Партизан. То је велики клуб, сви су чули за Партизан и ривалитет са Црвеном звездом. Партизан је велико име у Европи и није било разлога да не прихватим понуду. Добро је за мене што сам део таквог клуба. Погледао сам најзанимљивије делове утакмица, навијаче, испратио сам и неколико последњих утакмица у лиги и Европи. Атмосфера на стадиону је била супер, једва чекам да будем део тих утакмица. Једва чекам да будем део „вечитог дербија“ и да помогнем да победимо“, оптимистичан је Захид.
Доскорашњи члан Анкарагучуа је говорио и где се на терену најбоље сналази.
„Моја позиција је десетка, мада сам претходних година више играо као осмица, осећам се комфорно на обе позиције. Могу да помогнем и на другим позицијама, али највише на ове две. Играч сам који је добар са лоптом, волим да асистирам и постижем голове, мислим да тиме највише могу да помогнем екипи“.
На крају се обратио и навијачима Партизана.
„Порука навијачима је да једва чекам да их упознам, да заиграм пред њима, да им дам добре успомене у будућности, али и да их забавим. Увек ћу давати максимум, а надам се да ће навијачи уживати у фудбалу који ћемо им пружити“, закључио је Захид.
Košarkaši Srbije danas startuju na Svetskom prvenstvu protiv Kine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захид: Једва чекам да будем део „вечитог дербија“ и помогнем да победимо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.