Украјина погодила руску војну базу на Криму

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 10:32

Украјина погодила руску војну базу на Криму

Украјинска војнообавештајна агенција (ГРУ) саопштила је да је украјински дрон погодио руску војну базу на Криму, док локално становништво тврди да има жртава. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky Званичници ГРУ навели су да је у нападу погођена 126. бригада обалске одбране са седиштем у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << граду Переваљноје, удаљеном више од 200 километара од територије коју је под контролом Кијева.
„Потврђујемо да је дошло до поготка“, рекао је портпарол ГРУ Андриј Јусов за портал Лига.Нет, преноси Ројтерс.
Становници Переваљнојег на Телеграму пишу да су чули експлозије из војне базе и тврде да има погинулих.
„Две особе су погинуле на полигону, а једна је пребачена у болницу у тешком стању“, написао је један од корисника Телеграма, док је други навео да је затворен улазак у град.
Zelenski sa Fidanom razgovarao o sporazumu o izvozu žita Crnim morem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјина погодила руску војну базу на Криму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.