Најдужа задржавања путничких и теретних возила на Батровцима

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 10:08

Најдужа задржавања путничких и теретних возила на Батровцима

Према информацијама Управе граничне полиција, на излазу из Србије путничка возила на прелазу Батровци чекају два сата, а теретна возила четири часова. Фото: Градске инфо Последњи викенд у августу један је од најфреквентнијих у години јер се грађани враћају са годишњих одмора, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предстоји нам почетак школске године а и један број страних држављана и даље пролази кроз нашу земљу па је очекиван повећан интензитет саобраћаја на готово свим путним правцима у нашој земљи, саопштио је Аутомото Савез Србије.
Према информацијама Управе граничне Полиције, путничка возила се на излазу на ГП Хоргошу задржавају се 60 минута, на Прешеву 20 минута, на Гостуну 40 минута, а на Батровцима два сата. Камиони на изласку из Србије на Батровцима чекају четири сата, док на осталим прелазима нема задржавања за све категорије возила.
Такође, како се наводи у саопштењу, продужено је радно време граничног прелаза Бачки Виногради, који ће до 03.09.2023. године од понедељка до четвртка радити од 07-19.00 часова, а радно време петком, суботом и недељом је од 7 до 22.00 часа.
Продужено је радно време ГП Бајмок- до 10.09.2023. године, понеделјак-четвртак од 07-19.00 часова, а петак, субота и недеља 07-24.00 часова.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама нема задржавања возила. На више деоница аутопутева и магистралних путева у току су радови на редовном одржавању и уређењу зеленог појаса. Наиласком на ова места возачи морају прилагодити брзину и начин вожње привременој саобраћајној сигнализацији уз посебну опрезност на раднике у овим зонама.
Na teritoriji Srbije tokom noći registrovana tri slaba zemljotresa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најдужа задржавања путничких и теретних возила на Батровцима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.