Тер Штеген потписао нови уговор са челницима Барселоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 16:00

Тер Штеген потписао нови уговор са челницима Барселоне

Голман Барселоне Марк Андре тер Штеген потписао је нови уговор са челницима Барселоне до јуна 2028. године, објавио је данас шампион Шпаније на клупском сајту. Фото: WikimediaCommons/Hugo Pérez Marsol Како се наводи, клаузула о евентуалном трансферу Немаца у други клуб подигнута је на 500 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра.
Тер Штеген (31) је у Барселону дошао 2014. године из Борусије из Менхенгладбаха и од тад је незаменљив на голу каталонског гиганта.
Бранио је за Барселону на 379 званичних утакмица.
Са Барселоном је освојио Лигу шампиона, светску клупску титулу, европски Суперкуп, као и по пет титула шампиона и купова Шпаније.
Klop: Nemamo ponudu za Salaha, sigurno ostaje u Liverpulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тер Штеген потписао нови уговор са челницима Барселоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.