Вибер: Ко обрише апликацију са примарног уређаја, остаје му на секундарном

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 14:40

Вибер: Ко обрише апликацију са примарног уређаја, остаје му на секундарном

Сви корисници апликације Вибер који је имају инсталирану на више уређаја, моћи ће да је несметано користе на секундарним уређајима, чак и ако их обришу, односно деинсталирају са примарних уређаја, саопштила је данас компанија Ракутен Вибер. Фото: Pixabay/Alok Sharma С обзиром на то да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је најављена ажурирана верзија „Правила и услова коришћења“ апликације Вибер изазвала недоумице у јавности, компанија је јавности понудила појашњење.
Како се наводи, према ажурираним „Правилима и условима“, ако корисници наставе да користе Вибер кроз секундарни уређај као нпр. десктоп или таблет – биће у могућности да без икаквих компликација наставе да користе ту апликацију, чак и у случају да су је деинсталирали на примарном уређају, попут мобилног телефона.
подаци и историјат преписки ће бити сачувани у њима, прецизира се у саопштењу. Деактивација Вибер налога била би могућа једино у случају да ти корисници постану неактивни и на секундарним уређајима и то у неодређеном периоду који би уследио.
Компанија наводи да то значи да би Вибер могао да деактивира дати налог ако апликација није у активном корисничком статусу и на другим уређајима и не буде поново инсталирана у периоду од две недеље по деинсталацији. У случају да је корисник Вибера желео да обрише своје податке и историјат преписки, проста деинсталација апликације неће бити довољна, што је главна поента пасуса у питању из ажурираних „Правила и услова коришћења“, ист иче Ракутен Вибер.
Како наводе, Вибер неће брисати налоге редовних корисника ни у ком случају. Ажурирана „Правила и услови коришћења“ уводе се како би се даље унапредило корисничко искуство и одржао највиши стандард приватности и безбедности корисника у апликацији, додаје се у саопштењу.
Hajneken napustio Rusiju, prodao svoje pivare za jedan evro

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вибер: Ко обрише апликацију са примарног уређаја, остаје му на секундарном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.