Стадион ТСЦ Арена добио дозволу УЕФА за мечеве групне фазе Лиге Европе

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 13:01

Стадион ТСЦ Арена добио дозволу УЕФА за мечеве групне фазе Лиге Европе

Делегација УЕФА посетила је данас стадион ТСЦ Арена и утврдила да постоје услови да се утакмице групне фазе Лиге Европе играју у Бачкој Тополи, саопштио је вицешампион Србије на званичном сајту. Фото: Wikimedia Commons/Sarkvidek ТСЦ ће угостити три екипе које буду извучене у исту групу са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њим на жребу за групну фазу Лиге Европе 1. септембра, уз испуњење стандардних услова и критеријума који се односе на инфраструктуру, а које је клуб планирао да изведе.
Клуб посебно изражава захвалност директору Националних асоцијација УЕФА Зорану Лаковићу, као и осталима који су се залагали да се клуб позиционира на мапи УЕФА за ово престижно такмичење, као и Фудбалском савезу Србије.
Klop: Nemamo ponudu za Salaha, sigurno ostaje u Liverpulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стадион ТСЦ Арена добио дозволу УЕФА за мечеве групне фазе Лиге Европе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.