Немачка: Три особе повређене, од којих једна тешко, у олујном невремену

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 12:20

Немачка: Три особе повређене, од којих једна тешко, у олујном невремену

Три особе су повређене, од којих једна тешко, у олујном невремену које је погодило камп у граду Линдау на обали Боденског језера у немачкој савезној држави Баварској, саопштила је локална полиција. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Probst Олуја је синоћ погодила Баварску, а око 900 људи је евакуисано >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у конгресни центар у Линдау пошто су власти наредиле евакуацију целог подручја због опасности од новог невремена, навела је полиција на платформи X (Твитер).
Олуја је у Линдау оборила и неколико стабала.
Због снажног олујног невремена које је погодило Минхен редукован је градски железнички саобраћај у главном граду Баварске.
Саобраћај минхенских возова обустављен је на појединим станицама до даљњег, објавиле су надлежне власти. После невремена које је синоћ погодило Минхен делимично је обновљен железнички саобраћај, али само у ограниченом режиму.
Поплављене су улице у граду Фрајбургу у немачкој савезној држави Баден-Виртемберг где је олуја такође чупала дрвеће и оштетила далеководе. Ватрогасци су саопштили да нико није повређен.
Antarktik: Zbog otapanja leda uginulo do 10.000 pingvina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка: Три особе повређене, од којих једна тешко, у олујном невремену се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.