Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 11:22

Владан Милојевић: Мркела довео Бена на моју реч, уз велику подршку Терзића

Некадашњи тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић открио је да је Митар Мркела реализовао трансфер Ел Фарду Бена на његову реч и уз велику подршку Звездана Терзића. Фото: Танјуг/AP Звезда је са Беном у тиму остварила два историјска пласмана у Лигу шампиона, а посебно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се памте његова два гола против Салцбурга. „Спортски директор Митар Мркела је у једном тренутку рекао: “Шта мислиш о Бену?”.
Питао сам га: “На ког Бена мислиш?”.Одговорио је: “Овај што је био код тебе у Олимпијакосу”.
Рекао сам му: “Мито, не могу да верујем да ми њега можемо да доведемо. Са друге стране, да ли би Бен дошао овде”. Рекао ми је: “Ако ти хоћеш, ми ћемо да урадимо све да он дође”, рекао је Милојевић за Спутњик.
Без неког скаутирања и приче, искрено “укопчали” смо се од првог тренутка, додао је Милојевић. „Са друге стране имали смо велику подршку господина Звездана Терзића који је шта год да смо тражили или хтели „скидао звезде са неба“ да нам изађе у сусрет. Било је ту и грешака, али то је једноставно фудбал. Реаговали смо у тренутку и када се он појавио није било дилеме да ли је то то. Мислим да је он најмање скаутиран од свих играча. Дошао је у Звезду на моју реч и поверење спортског директора, а остало сте све видели“, истакао је Милојевић.
Počinje Svetsko prvenstvo u košarci, Srbija startuje sutra protiv Kine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Владан Милојевић: Мркела довео Бена на моју реч, уз велику подршку Терзића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.