Привремена измена аутобуских траса у улици Жарка Зрењанина

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 11:20

Привремена измена аутобуских траса у улици Жарка Зрењанина

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 25. августа до 03. септембра привремено се мењају трасе аутобуских линија број 1, 4, 8, 9, 9а, 12, 18а, 18б, 60, 61, 62, 63, 64 и 69. Фото: Градске инфо Због радова на реконструкцији коловоза у Улици Жарка Зрењанина аутобуске трасе се мењају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на следећи начин:
Линија број 1, 4, 8 Смер ка Лиману
Од раскрснице Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси ће саобраћати право Булеваром Михајла Пупина, скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Кеј жртава рације, десно на Булевар цара Лазара до раскрснице са Фрушкогорском улицо, одакле ће настављати редовном трасом.
Смер са Лимана
Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, скретати лево на Кеј жртава рације, продужавати право Београдским кејом, скретати лево на Трг Незнаног јунака, десно на Булевар Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина и даље настављати редовном трасом кретања.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ, ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА, КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА – ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА.
Линија број 9, 9А Смер из Петроварадина
Аутобуси ће после Варадинског моста скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом, одакле ће саобраћати редовном трасом кретања.
Смер са Новог насеља
Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, скретати лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдским кејом, скретати лево на Трг Незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље право преко Варадинског моста.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ, ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА, КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА – ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА.
Линије број 12, 18А, 18Б Смер из Центра
Од раскрснице Успенске и Јеврејске улице аутобуси ће скретати десно у Јеврејску улицу, лево на Булевар ослобођења, десно на Булевар цара Лазара и даље настављати редовном трасом кретања.
Смер са Лимана
Са раскрснице Булевара цара Лазара и Булевара ослобођења аутобуси ће скретати лево на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу до Шафарикове улице и даље настављати редовном трасом кретања.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.
ЛИНИЈЕ БРОЈ 60, 61, 62, 63, 64, 69
Смер према Новом Саду
Од раскрснице Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина траса се пружа даље Булеваром Михајла Пупина, Јеврејском улицом и десно Булеваром ослобођења, одакле се наставља редовно.
Смер из Новог Сада
Са раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице аутобуси ће скретати лево у Јеврејску улицу, десно на Булевар Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина, настављати право Булеваром Михајла Пупина и даље преко Варадинског моста.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.
Линија ФУС 2 – Фестивал уличних свирача Смер од Лимана 4 према Петроварадину
Из Стражиловске улице аутобуси ће скретати десно у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдски кејом, скретати лево на Трг Незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље право преко Варадинског моста.
Смер од Петроварадина према Лиману 4
Са Варадинског моста аутобуси ће скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, скретати десно у Максима Горког и затим лево у Стражиловску улицу одакле ће настављати редовном трасом.
Od danas izmena režima saobraćaja u ulici Alekse Šantića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремена измена аутобуских траса у улици Жарка Зрењанина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.