Рок за напуштање зграда у Косовоској Митровици померен за две недеље

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 10:55

Рок за напуштање зграда у Косовоској Митровици померен за две недеље

Рок да се испразне зграде у насељу Бошњачка махала, у којој се налазе присторије Канцеларије за КиМ, Покрајинског Фонда за пензијско и инвалидско осигурање као и Косовско-митровачког управног округа, продужен је за две недеље, сазнаје Танјуг. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ То >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је за РТК потврдио и такозвани градоначелник Северне Митровице Ерден Атић.
„Да тачно је да се рок помера за две недеље“, рекао је Атић. Првобитни рок био је до 25. августа.
Ту одлуку Атића да запослени морају да напусте зграду у року од три дана осудила је америчка амбасада у Приштини, која је истакла да та одлука није донета у координацији са међународном заједницом, нити да је у складу са њеним захтевима за непредузимање радњи које могу да доведу до ескалације ситуације.
Портпарол Европске уније, Петер Стано изјавио је у четвртак да је Брисел забринут због недавних одлука администрације Општине Северна Митровица, за које је рекао да утичу на безбедносну ситуацију.
RZS objavio rang listu prijavljenih kandidata za popisivače

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рок за напуштање зграда у Косовоској Митровици померен за две недеље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.