Вучић: Можемо да направимо стадионе исте и боље него у Европи

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 10:01

Вучић: Можемо да направимо стадионе исте и боље него у Европи

Председник Александар Вучић најавио је синоћ, на новоизграђеном стадиону Дубочица у Лесковцу, да ће репрезантација Србије на том стадиону играти 19. новембра утакмицу квалификација за европско првенство између Србије и Бугарске. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Вучић је поручио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деци и тренерима из различитих фудбалских клубова у Лесковцу да ће бити одржаван тај стадион и да држава неће дозволити да тај стадион пропадне.
„Молим вас и тренере да будете упорни и вредни, јер неће од лепоте стадиона да дође резултат, нити од  великих прича, већ од рада. Морате да живите за лопту и много зноја да пролијете и када вам не иде, да опет себи кажете – хоћу снажније, јаче и боље и више. И ви девојке да играте на светском првенсту и да побеђујте и енглеску и Шпанију и Енглеску све најбоље у свету“, поручио је Вучић. Истакао је да ће држава помоћи на сваки начин.
Председник је рекао да је много пута био у Лесковцу и пре него што је постао премијер и после председник државе и да сада Лесковац има аутопут до Северне Македоније и то најбољи аутопут.
Када уђете из Грчке и Северне Македоније као да сте ушли у Швајцарску, нагласио је Вучић.
Каже да сада има 11.000 људи више формално запослених у Лесковцу него пре 10 година.
„Лично ћу до Светог Николе да донесем мамограф у болницу у Лесковцу, а до јануара 2025. то завршавамо“, навео је Вучић.
Молио сам их да последњу утакмицу у квалификацијама, можда и одлучујућу за  европско првенство на коме нисмо били 24 године, одиграмо овде у Лесковцу, рекао је Вучић.
„Желео сам да видите да ми можемо да направимо све исто и боље него у било којем делу Европе“, нагласио је председник.
Каже да други стадиону могу само да имају више или мање столица, али нису и лепши.
„Ускоро отварамо стадион у Лозници и Зајечару и онда градимо велики стадион у Београду“, нагласио је Вучић.
Председник је поручио деци да треба да умеју да се врате из понора и пораза, када губе и три нула, и да победе.
Вучићу и Додику су поклоњене уметничке слике локалног фудбалског аса Светозара Зарета Трајковића.
Затим је уследило славље уз ватромет и трубаче чиме је свечано отворен стадион.
Danas sunčano i toplo, na jugoistoku oblčano sa mogućom kišom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Можемо да направимо стадионе исте и боље него у Европи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.