Вучић: Упркос градњи нове болнице Лесковац ће пре краја године добити мамограф

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 20:06

Вучић: Упркос градњи нове болнице Лесковац ће пре краја године добити мамограф

 Председник Александар Вучић изјавио је вечерас, на новоизграђеном стадиону Дубочица у Лесковцу, да ће жене у Лесковцу и околини пре краја године, упркос градњи нове болнице у том граду, имати на располагању мамограф. Фото: Танјуг/Раде Прелић На питање шта да раде жене у Лесковцу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и околини док се не изгради болница у Лесковцу пошто мамограф не ради, Вучић је рекао да у Лесковцу није био мамограф 2005. и 2012. године, док ће сада Лесковац добити и нову болницу и мамограф.
„Пре је била болница која пропада, урушена и готово разорена која није личила ни на шта, никакве опреме није било, а овде је неко дошао и хтео да се нешто промени после деценија пропадања. До сада смо потрошили око 10 или 11 милиона евра само на лесковачку болницу, а уложићемо укупно у њу 45 милиона евра, управо зато да би био и мамограф“, навео је Вучић.
Каже да је сагласан са констатацијом да је проблем што жене у том крају немају мамограф, што сада користе као разлог за нападе на њега управо они који су уништили лесковачку болницу.
„Ми ћемо се постарати за све проблеме, али није лако у току реконструкције да набављате мемограф, ипак постараћемо се да пре краја године мамограф буде у Лесковцу и то је моје обећање“, поручио је Вучић.
Истакао је да је, са друге стране, пре само десетак година у том граду био „јавашлук, лоповлук и нерад“.
Симић: Запослени у ПИО фонду су на радним местима и раде у интересу грађана

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић: Упркос градњи нове болнице Лесковац ће пре краја године добити мамограф се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.