Подољак о Пригожиновој смрти: Ово је вакцина против глупости по обрасцу КГБ

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 17:11

Подољак о Пригожиновој смрти: Ово је вакцина против глупости по обрасцу КГБ

Саветник шефа кабинета председника Украјине Михаил Подољак изјавио је данас да је авионска несрећа у којој је, како се верује, настрадао шеф руске плаћеничке групе „Вагнер” Јевгениј Пригожин лекција свима који још верују у могућност преговарачког процеса са руским председником >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Владимиром Путином. Фото: WikimediaComonns/President.gov.ua „Демонстративна ликвидација Пригожина још једном показује колико заиста вреде Мински споразуми, руске „безбедносне гаранције“ и Лукашенково посредовање“, написао је Подољак на платформи X (Твитер).
Он сматра да је ова ситуација добра лекција за све „голубове мира“ који и даље верују у могућност преговарачког процеса са Путином под условом „прекида ватре и снабдевања оружјем“.
„По мом мишљењу, ово је одлична вакцина против глупости заснована на КГБ обрасцима“, додао је саветник украјинског председника Володимира Зеленског.
У среду се у Тверској области у Руској Федерацији срушио авион са 10 људи, а како је саопштила руска агенција за цивилно ваздухопловство Розавијација, међу путницима је био и Пригожин.
Смрт вође Вагнера још није званично потврђена, а руска агенција „Интерфакс” јавила је да су спасиоци пронашли остатке свих 10 путника и чланова посаде.
Lavrov: BRIKS će zadržati ime,kriterijum proširenja pozicija i ugled kandidata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Подољак о Пригожиновој смрти: Ово је вакцина против глупости по обрасцу КГБ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.