Кер: Све је потпуно другачије него у НБА лиги, најважније је навићи се на правила

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 14:47

Кер: Све је потпуно другачије него у НБА лиги, најважније је навићи се на правила

Селектор кошаркашке репрезентације САД-а Стив Кер изјавио је да је све везано за кошарку другачије у НБА лиги и ван ње али да је екипи најбитније да се навикне на правила. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Амерички кошаркашки су током припрема за Мундобаскет одиграли пет утакмица по >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ФИБА правилима и у свих пет славили.
„Било ми је сјајно искуство то што сам добио прилику да будем асистент Попу. Осетиш како је то стварати тим на шест недеља. То је потпуно другачије него у НБА лиги. Не можете изградити континуитет, године искуства и саставити тим. Радиш све инстант. Најважније је било привикавање на ФИБА правила и да играмо заједно. Имали смо пред собом изузетно тешке ривале. Треба истаћи и то како имамо самопоуздање, као и да су нам мечеви са Шпанијом и Немачком били од великог значаја“, истакао је Кер, а преноси портал Баскетбалл спхере.
САД ће играти у групи Ц са репрезентацијама Јордана, Грчке и Новог Зеланда.
Partizan gost Panatinaikosa na memorijalniom turniru „Pavlos Janakopulos“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кер: Све је потпуно другачије него у НБА лиги, најважније је навићи се на правила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.