Израел: Најмање седморо људи повређено у одрону камења

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 13:07

Израел: Најмање седморо људи повређено у одрону камења

Најмање седам особа је повређено, укључујући двоје деце, када се данас одронило камење са брда у Израелу у близини Мртвог мора, саопштили су лекари, а већи број људи је и даље затрпан. Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg Израелска спасилачка служба саопштила је да су жртве биле старости >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од четири до 40 година, укључујуц́и петогодишњег дечака који је у критичном стању, пренео је АП.
Четворогодишња девојчица задобила је повреде средњег степена, док су остали лакше повређени.
TФото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg У току је спасилачка операција у којој учествују и војни хеликоптери. Не зна се шта је узрок, а одрон се обично дешава када бујичне кише или земљотреси стварају пукотине на стеновитом брду.
Одрон се догодио у природном резервату Еин Геди на западној обали Мртвог мора, популарном туристичком месту.
Sud produžio pritvor za Gerškoviča do kraja novembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израел: Најмање седморо људи повређено у одрону камења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.