Вучић обилази новоизграђени стадион Дубочица у Лесковцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 08:59

Вучић обилази новоизграђени стадион Дубочица у Лесковцу

Председник Србије Александар Вучић обићи ће данас новоизграђени стадион Дубочица у Лесковцу, саопштила је  Служба за сарадњу са медијима Председника Републике. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Стадион је почео да се гради пре две године, а званично је отворен у понедељак утакмицом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Прве лиге Србије између екипа Дубочице и РФК Нови Сад.
То је један је од три новоизграђних стадиона у Србији, поред стадиона у Лозници и Зајечару, а изграђен је по високим стандардима који овај објекат сврстава у категорију „четири“ по критеријумима УЕФА.
Овај објекат има 8.136 места, висок је 16,3 метара, стубова рефлектора високи су 32 метра, док су димензије фудбалског терена 105×68, терен са околином 121×85 метара, терен има дренажу и могућност грејања.
У комплексу је укупно предвиђено 198 паркинг места, а стадион може да служи за припрему репрезентације и клубова, јер ће поред терена имати и додатну салу за тренинге спортиста, утакмице млађих репрезентација, као и Б селекције.
Povratak drugog dela kontingenta Vojske Srbije iz Slovenije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић обилази новоизграђени стадион Дубочица у Лесковцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.