Банкротирала још једна туристичка агенција

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 08:54

Банкротирала још једна туристичка агенција

Туристичка агенција „Гуливер” из Краљева престала је са радом, а инспекција утврђује број оштећених, пренео је портал Б92. Фото: Unsplash/yousefalfuhigi Ова агенција је, како се наводи, затворена због финансијских потешкоћа, и друга је агенција која је престала са радом овог месеца на простору >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије.
За сада, наводи се, није познато колико путника је остало без пара и путовања, а из Туристичке инспекције, одсек Краљево, изјавили су да прикупљају информације о случају ове агенције.
„Наши људи су свакодневно на терену, утврђује се број оштећених путника. Процес изискује неко време како би се утврдиле тачне информације и процена штете“ рекли су из инспекције. Путници су случај пријавили инспекцији и рекли да је агенција „Гуливер”, посредник у продаји путовања, обавестила путнике да не полазе на предстојеће путовање јер им нису обезбеђени ваучери, али да ће се накнадно огласити са информацијама о накнади штете, објавио је РТС.
Провером јединственог регистра рачуна на сајту Народне банке Србије, види се да су два од три рачуна ове агенције из Краљева блокирана по основу принудне наплате.
Да подсетимо да је недавно агенција „Сити травел” из Новог Сада такође престала са радом.
SZO predlaže poskupljenje cigareta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Банкротирала још једна туристичка агенција се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.