Време данас променљиво облачно и топло

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 08:34

Време данас променљиво облачно и топло

Време у Србији биће данас променљиво облачно и топло, у Војводини углавном суво, а у осталим крајевима местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, саопштио је Републички хидро-метеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Дуваће слаб и умерен северни и северозападни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ветар, а температуре ће се кретати од 16 до 35 степени.
У Београду ће исто бити променљиво облачно и топло, повремено са кишом и локалном појавом краткотрајних пљускова са грмљавином.
Ветар слаб променљив, температуре од 20 до 33 степена.
До понедељка биће претежно сунчано и веома топло са највишом температуром од 34 до 37 степени, а у планинским пределима се, уз локални развој облачности, очекује ретка појава краткотрајне кише или пљуска с грмљавином.
Од уторка време ће бити променљиво и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, уз пад температуре.
Povratak drugog dela kontingenta Vojske Srbije iz Slovenije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Време данас променљиво облачно и топло се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.