Дуљај: Све осим пораза за нас би био добар резултат

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 20:50

Дуљај: Све осим пораза за нас би био добар резултат

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је дан пред утакмицу са данским Нордсјеландом, да би за његов тим све осим пораза био добар резултат. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Фудбалери Партизана сутра од 18.30 гостују екипи Нордсјеланда у првој утакмици плеј-офа квалификација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Лигу Конференција. „Све осим пораза за нас би био добар резултат. Имамо наше амбиције, видели сте да смо прошли Сабах, али нас сада очекује озбиљнији тим. Они јесу млади, али морамо да имамо у виду какав су трансфер направили. То је њихов систем, много младих играча који су брзи, окретни, агресивни. Биће нам изузетно тешко, имају две утакмице, после којих се рачуна збир датих и примљених голова“, истакао је Дуљај.
Додаје да је убеђен да тренер данске екипе одлично познаје тим Партизана. „Мој колега је млад, рекао је да наша екипа годинама игра заједно, што није тачно. Убеђен сам да одлично познаје наш тим, до детаља сам сигуран да зна ко, где, шта и како. То не сме да нас завара. Верујем да ће наших навијача бити овде, звали су ме неки људи и обећали да ће доћи“, изјавио је Дуљај.
Десни бек Партизана Аранђел Стојковић додао је да он и саиграчи морају да покажу право лице на сутрашњој утакмици. „Сутра треба да покажемо какви смо и да победимо утакмицу. Да се са позитивним резултатом вратимо за Београд“, закључио је Стојковић.
Gajas Zahid potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дуљај: Све осим пораза за нас би био добар резултат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.