Бензема већ пред одласком из Ал Итихада?

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 19:25

Бензема већ пред одласком из Ал Итихада?

Само што је овог лета прешао у редове Ал Итихада, бивши голгетер Реала Карим Бензема је у великим проблемима. Фото: Танјуг/AP Photo Локални медији у Ријаду преносе како је менаџер Ал Итихада, Португалац Нуно Еспирито Санто тражио од челника клуба да продају Бензему.
Он им је наводно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поручио како се искусни нападач не уклапа у његове тактичке замисли.
Француз је у јуну после 14 сезона у Реалу потписао за Ал Итихад на две и по године и за тај период је требало да заради астрономских 600 милиона евра. Ове сезоне је забележио два наступа у екипи, није постигао гол, али је био асистент у победи над Ал-Раедом од 3:0.
Еспирито Санто није био тај који је тражио долазак Бенземе, а медији преносе да је већ имао неколико сукоба са Французом у свлачионици.
Такође, преноси се да је Бензема желео да добије капитенску траку, али је Португалац то одлучно одбио. Бензема се пожалио човеку који га је довео у клуб како га Португалац малтретира и како се према њему односи непрофесионално.
Gajas Zahid potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бензема већ пред одласком из Ал Итихада? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.