Дачић примио генералног директора за Европу у британском МИП Питера Вилсона

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 17:24

Дачић примио генералног директора за Европу у британском МИП Питера Вилсона

Министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са генералним директором за Европу у Министарству иностраних послова Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Питера Вилсона и том приликом је истакнут обострани интерес и спремност за даље продубљивање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сарадње између Србије и Велике Британије у свим областима од обостраног интереса. Фото: Танјуг/Раде Прелић Размотрена су и питања из домена билатералне политичке и економске сарадње, дијалог Београда и Приштине, као и актуелна међународна питања, наводи се у саопштењу Министарства.
Саговорници су се сагласили у оцени да постоји простор за унапређење сарадње у различитим областима, а посебно у области економије.
Како се наводи, у контексту заједнички изражене жеље за даље интензивирање политичког дијалога на највишем и високом нивоу, министар Дачић је исказао спремност за наставак разговора са британским званичницима.
Mali sa Hilom o ekonomskim temama u Srbiji, izgradnji puteva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дачић примио генералног директора за Европу у британском МИП Питера Вилсона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.