Андреј Ђурић продужио уговор са Црвеном звездом

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 13:22

Андреј Ђурић продужио уговор са Црвеном звездом

Фудбалер Црвене звезде и млади репрезентативац Србије Андреј Ђурић продужио је уговор са „црвено-белима“ на три плус једну годину, саопштио је данас шампион Србије. Фото: ФК Црвен звезда Ђурић је прошао комплетну Омладинску школу Црвене звезде. „Најсрећнији сам човек на свету. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Изузетно ми је драго што продужујем уговор са Звездом и надам се да ћу се изборити за место у тиму, уз жељу да останем ту. Већ сам дебитовао и сада су снови мало већи, тичу се трофеја, дербија, првог гола и надам се да ћу то све испунити. Тренирао сам са екипом, сви саиграчи су срећни што ме поново виде, пожелели су ми добродошлицу и хвала им на томе. У Словенији сам био стандардан, то је једна страница у мојој каријери, али сада је време за нову и надам се да ће то све бити како треба“, рекао је Ђурић, пренео је званични сајт клуба.
„Сваком играчу је најбитније да игра, поготово младом и то на позицији штопера, тако да сам скупио искуства и верујем да Звезда сада има бољег фудбалера него пре годину дана. Пратио сам клуб наравно, мислим да никада Звезда није била оволико моћна и да имамо много сјајних играча. Примили смо само један гол до сада, то значи да одбрана сјајно функционише и да је конкуренција здрава, а на мени је да се изборим за место у тиму“, додао је Ђурић.
Он је рођен 21. септембра 2003. године. Ђурић је после освајања Кадетске и Омладинске лиге Србије са Црвеном звездом играо за Графичар. Он је потом прекомандован у први тим Црвене звезде где је код Дејана Станковића одиграо три меча, а потом је био на позајмици у Домжалама. Он се пре неколико дана са позајмице вратио у Црвену звезду.
Hof Torup: Imaćemo težak zadatak, ali verujem da možemo da eliminišemo Partizan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Андреј Ђурић продужио уговор са Црвеном звездом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.