Хоф Торуп: Имаћемо тежак задатак, али верујем да можемо да елиминишемо Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 13:10

Хоф Торуп: Имаћемо тежак задатак, али верујем да можемо да елиминишемо Партизан

Тренер фудбалера Нордсјеланда Јоханес Хоф Торуп изјавио је данас да његов тим очекује тежак задатак у плеј-офу Лиге конференција, али је додао да дански клуб може да избори групну фазу овог такмичења. Фото: Танјуг/Claus Bech/Ritzau Scanpix via AP Нордсјеланд ће сутра од 18.30 часова на свом терену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дочекати Партизан.
„Имаћемо тежак задатак, али верујем да смо довољно вешти да будемо бољи у два меча, даћемо све од себе. Надам се да ћемо пред домаћим навијачима да направимо добар резултат уочи реванша у Београду“, рекао је Хоф Торуп за званични сајт клуба.
Он је истакао да поштује екипу Партизана. „Одиграћемо четири полувремена, као и против екипе ФЦСБ. Учинићемо све да остваримо што бољи резултат, али нећемо да се нервирамо и ако буде нерешено. Верујемо да можемо да направимо добар резултат у реваншу у Београду. Партизан можемо да упоредимо са ФЦСБ. Играју на исти начин и имају исти стил, али су један ниво бољи од румунског клуба. Наша предност би могла да буде искуство које смо стекли на претходне две утакмице, као и индивидуални квалитети неких играча, који могу да одлуче меч“, додао је тренер Нордсјеланда.
Хоф Торуп је нагласио да његови играчи морају да буду обазриви на дуелу са Партизаном и додао да Нордсјеланд мора да смањи број грешака. Он је истакао да највећа опасност прети од тројице играча Партизана, али им није набројао имена.
„Партизан има прегршт добрих фудбалера, који дуго играју заједно неколико сезона. Играч са бројем десет игра на високом нивоу. Ту је и крилни играч, који је веома добар. Морамо посебну пажњу да обратимо на бразилског нападача Матеуса Салдању“, навео је тренер Нордсјеланда и позвао навијаче да дођу у великом броју.
Реванш дуел између Партизана и Нордсјеланда биће одигран 31. августа од 21 сат у Београду. Marković: Očekuju nas zahtevne utakmice protiv Nordsjelanda, neće da bude lako

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хоф Торуп: Имаћемо тежак задатак, али верујем да можемо да елиминишемо Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.