Фиорентина „отписала“ Јовића?

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Avg.2023, 07:34

Фиорентина „отписала“ Јовића?

Фиорентина није регистровала Луку Јовића за Лигу конференција. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Како тренутно ствари стоје Лука Јовић броји последње дане у Фиорентини.
О томе довољно говори податак да га Фиорентина није регистровала за мечеве Лиге конференција.
Јовић је доведен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као велико појачање, али није много показао и већ неко време се пише да су му дани одбројани у Тоскани, па се једно време у везу доводио и са Црвеном звездом. У претходној сезони је некадашњи нападач Црвене звезде, Ајнтрахта и Реал Мадрида на 50 наступа у свим такмичењима за Фиорентину постигао 13 голова, по шест у Серији А и Лиги конференција.
Све ће се ускоро сазнати и званично, али се чини да неће остати у редовима „Виоле“.
Koliki novac se vrti u arapskom fudbalu? Evo zbog čega su Al Hilal pojačali Sergej, Mitrović, ali i Nejmar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фиорентина „отписала“ Јовића? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.