Рамасвами: Следећи председник САД да „отвори“ Русију како би победио Кину

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Avg.2023, 07:24

Рамасвами: Следећи председник САД да „отвори“ Русију како би победио Кину

Кандидат за председничку номинацију Републиканске странке Вивек Рамасвами поручио је данас да следећи председник Сједињених Америчких Држава треба да „отвори“ Русију како би Кина била побеђена. Фото: Танјуг/Arvin Temkar/Atlanta Journal-Constitution via AP „Као што је Никсон отворио Кину како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би победио у Хладном рату против Русије, следећи председник мора да отвори Русију како би победио Кину, почевши од мировног решења у Украјини“, написао је Рамасвами на друштвеној мрежи X (Твитер).
Навео је да је он конзервативац попут Џорџа Вашингтона коме је Америка била на првом месту и који је деловао у складу са националним интересима САД. Према истраживањима јавног мњења, Рамасвами је тренутно трећепласирани републикански кандидат за председника.
Испред њега су гувернер Флориде Рон Десантис и бивши председник САД Доналд Трамп.
Američka administracija pozvaće na vakcinaciju dopunskom dozom protiv kovid-19

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рамасвами: Следећи председник САД да „отвори“ Русију како би победио Кину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Истраживање: Американци желе више нуклеарних електрана

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Avg.2023

Недавно истраживање Истраживачког центра Пју је показало да око 57 одсто грађана САД жели више нуклеарних електрана у Америци, што представља раст подршке од 14 одсто...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.