Један мали паук у Музеј Војводине је свратио у друштву кроко-доко-дила

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Avg.2023, 07:23

Један мали паук у Музеј Војводине је свратио у друштву кроко-доко-дила

У госте нам је стигла изложба Природа на додир Природњачког музеја Црне Горе.  Стигла је у Музеј Војводине и остаје до краја сештембра. Фото: www.muzejvojvodine.org.rs Колико ногу има паук? Колико је јака мрежа коју плете? Зашто крокодил има провидни капак и колико је велико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << крокодилско јаје?
Одговоре на ова питања наши најмлађи посетиоци сазнали су на радионицама за децу од музејских педагога Владимире Станисављевић и Татјане Љубојевић.
Ако желите да сазнате још много занимљивих информација о биљном и животињском свету, и додирнете крокодила, корњачу или паука, посетите изложбу до краја септембра.
Музејске радионице за децу узраста од 5 до 10 година одржавају се недељом у 11 сати. Пријаве на радионице су обавезне на мејл адресу pedgoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Predavanje „Hleb i umetnost: O hranjenju očiju i duha“ u sredu, 23. avgusta u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Један мали паук у Музеј Војводине је свратио у друштву кроко-доко-дила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.