Вучић: Пријаве за помоћ деци иду одлично, пензионери да се пријаве за картице

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 19:13

Вучић: Пријаве за помоћ деци иду одлично, пензионери да се пријаве за картице

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је задовољан, јер пријаве за једнократну помоћ од 10.000 динара за свако дете до 16 година старости иду одлично и истовремено позвао све пензионере да се пријаве за пензионерске картице. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић „Имеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << огромне користи од поседовања пензионерске картице. Чак и они који имају више од просечних пензија. И они који су нешто имућнији или имућнији попут мојих родитеља треба да узму пензионерске картице зато што ће им у сваком смислу користити много“, рекао је Вучић у Атини уочи неформалне вечере коју грчки премијер Киријакос Мицотакис организује за лидере региона поводом 20 година од Самита Европска Унија-Западни Балкан и усвајања Солунске декларације.
За једнократну помоћ државе од 10.000 динара до 13.00 сати регистровано је 281.114 пријава родитеља за 471.150 деце, речено је данас Тањугу у Министарству финансија.
Пријава је почела 20. августа, у ноћи између суботе и недеље, и траје до 20. септембра.
 
Vučić: Nećemo odustati od nacionalnih interesa, ali biće sve teže

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић: Пријаве за помоћ деци иду одлично, пензионери да се пријаве за картице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.