Вучић: Сутра ујутру имаћу састанак „у четири ока“ са Зеленским

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 17:42

Вучић: Сутра ујутру имаћу састанак „у четири ока“ са Зеленским

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Атини уочи неформалне вечере за лидере региона, коју организује грчки премијер Киријакос Мицотакис, да ће се сутра састати са председником Украјине Володимиром Зеленским. Фото: Танјуг/Тара Радовановић „Желим да вас обавестима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да ћу сутра ујутру на захтев украјинског предсендика имати билатерални састанак са њим, тако да ћу сести и разговрати са Зеленским у четири ока о свему ономе што се у последње време догађало око КиМ, око признавања и непризнавања територијалног интегритета једних и других и свих других питања“, рекао је Вучић.
Верујем да ћемо имати добар и отворен разговор, додао је Вучић.
Vesić: Petlja Jakovo gotova do kraja godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Сутра ујутру имаћу састанак „у четири ока“ са Зеленским се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.