Некадашњи голман енглеске репрезентације Бен Фостер завршио играчку каријеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 13:20

Некадашњи голман енглеске репрезентације Бен Фостер завршио играчку каријеру

Бивши голман енглеске фудбалске репрезентације Бен Фостер саопштио је данас да је окончао професионалну каријеру. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregory Bull Фостер (40) је од марта био члан Рексама за који је бранио на 12 мечева. Овај клуб је на свом званичном сајту објавио саопштење да се некадашњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << голман репрезентације Енглеске повлачи из фудбала.
„Истина је да моји наступи ове сезоне нису били на задовољавајућем нивоу. Осећам да је сада право време да се повучем из фудбала. Рексам ће увек да буде у мом срцу“, изјавио је енглески голман.
Фостер је у каријери бранио за Рединг, Стоук, Бристол, Тивертон, Стафорд, Кидерминстер, Манчестер јунајтед, Вотфорд, Бирмингем, Вест Бромвич и Рексам.
Он је са Манчестер јунајтедом и Бирмингемом освојио три Лига купа. За репрезентацију Енглеске је од 2007. до 2014. године наступио на осам мечева.
Litvanac Donatas Rumšas sudi meč Olimpijakosa i Čukaričkog u Atini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Некадашњи голман енглеске репрезентације Бен Фостер завршио играчку каријеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.