Запослени добио отказ у Дизниленду “јер је био вођа штрајка“

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 13:04

Запослени добио отказ у Дизниленду “јер је био вођа штрајка“

Запослени у сектору хране и пића у париском Дизниленду, Лорис Табуро добио је отказ након што су се гости пожалили да је “ноншалантно“ одбио да стави шлаг, Нутелу и маршмелоу на вафле које су наручили. Фото: WikimediaCommons/flightlog Табуро је рекао да су шлаг и вафли изговор, а да је прави >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << разлог зашто Дизниленд покушава да га се отараси тај што је био међу вођама протеста када је особље овог пролећа прекинуло с послом и одржало протестне маршеве захтевајући повећање годишње плате, преноси лондонски Тајмс.
Он је рекао да је неким људима давао шлаг другима не, и истакао да шлаг није на менију за вафле.
“Да сам целом реду дао шлаг, био бих укорен и нисам био ноншалантан“, рекао је.
Активисти кажу да је пет лидера штрајка добило отказе, а више од 18.000 људи потписало је петицију подршке.
“Управа жели да нас уплаши и да се освети након мајских протеста“, навели су активисти.
Najveća potraga za čudovištem iz Loh Nesa u poslednjih 50 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Запослени добио отказ у Дизниленду “јер је био вођа штрајка“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.