Фудбалери ТСЦ-а победили Јавор, Младост боља од Напретка у Крушевцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 08:15

Фудбалери ТСЦ-а победили Јавор, Младост боља од Напретка у Крушевцу

Фудбалери ТСЦ-а победили су синоћ екипу Јавора на домаћем терену резултатом 3:0 (3:0) у утакмици четвртог кола Суперлиге Србије. Фото: Wikimedia Commons/Sarkvidek Голове за победнички тим постигли су Петар Станиц у 20. минуту, Саша Јовановић у 37. минуту и Милош Пантовић у 45. минуту.
Фудбалери >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Младости из Лучана успели су да дођу до победе у Крушевцу против Напретка са минималним резултатом. Једини гол на сусрету постигао је Александар Варјачић у 90. минуту.
Раније данас фудбалери Радника и Новог Пазара одиграли су без голова у Нишу.
Ivana Vuleta ispisala istoriju i postala šampion sveta u skoku udalj! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери ТСЦ-а победили Јавор, Младост боља од Напретка у Крушевцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.