Вучић: За Србију важно да одржава најбоље могуће односе са Турском

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 19:39

Вучић: За Србију важно да одржава најбоље могуће односе са Турском

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас након разговора са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом у Будимпешти да је за Србију важно да одржава најбоље могуће односе са Турском. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Увек важан и отворен разговор са Ердоганом о актуелним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << билатералним и регионалним питањима. За нас је битно да одржавамо најбоље могуће односе са Турском, а овај састанак је био још један корак у правцу јачања већ добре српско-турске сарадње у свим областима од обостраног интереса“, написао је Вучић на Инстаграм налогу „будућностсрбијеав“.
Он је додао да је са председником Турске разговарао о важности очувања мира и стабилности у региону, где, како је навео,“рачунамо на конструктиван ангажман Турске, као једног од најутицајнијих међународних фактора у овом делу света“.
Вучић је данас са премијером Мађарске Виктором Орбаном и осталим светским лидерима пратио Светско првенство у атлетици, а након тога присуствоваће пријему поводом 20.августа – Дана државности Мађарске.
Vučić: Moja politika je da samostalna politika, a ne sedenje na dve stolice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За Србију важно да одржава најбоље могуће односе са Турском се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.