Овај коктел сви воле, а многи не знају како се прави!

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 16:00

Овај коктел сви воле, а многи не знају како се прави!

Шта је боље за послуживање од феноменалног рецепта за мимозу направљену од сувог пенушавог вина и сока од поморанџе? Фото: Pixabay/ JESHOOTS-com Ништа. Овај једноставан коктел можете направити са разним воћем. У ствари, оригинални рецепт је са поморанџом, а ми вам доносимо рецепт >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за егзотичнију верзију са ананасом.
Пошто је за прављење коктела од мимозе потребно само неколико састојака, уверите се да су доброг квалитета. Да бисте направили мимозу, потребно вам је три децилитра просека или мало слатког пенушавог белог вина, сок од поморанџе, смрзнути манго, ананас, лед и мало вискија или вотке.
Свеже цеђен сок од поморанџе даје коктелу свежији укус.
Мимоза коктел је такође савршене уз ручак, за рођендане, празнике и венчања.
За најбољу мимозу користите суво пенушаво вино, а не слатко. Ставите све у блендер и добро измиксајте. Послужите у високим чашама, ставите сламку, украсите кришком ананаса и уживајте!
Da li znate koje je voće najbolji prijatelj lepote?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овај коктел сви воле, а многи не знају како се прави! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.