Марота: Интер жели да доведе Бенжамена Павара из Бајерна

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 12:21

Марота: Интер жели да доведе Бенжамена Павара из Бајерна

Извршни директор Интера Ђузепе Марота изјавио је да представници миланског фудбалског клуба преговарају са челницима Бајерна о трансферу француског репрезентативца Бенжамена Павара у италијански тим. Фото: Танјуг/AP Photo/Matthias Schrader Италијански медији подсећају да Павар жели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да напусти Бајерн, пошто се наводно договорио са представницима Интера. Међутим, представници Бајерна желе да продају француског фудбалера тек када пронађу адекватну замену за Павара. Трансфермаркт процењује да Павар вреди око 40 милиона евра.
Павар (27) је члан Бајерна од 2019. године, а пре тога је играо за Штутгарт и Лил. Он је за Бајерн прошле сезоне одиграо 43 утакмица и постигао је седам голова.
Inter osvojio Liga kup, Mesi postao najtrofejniji igrač u istoriji fudbala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марота: Интер жели да доведе Бенжамена Павара из Бајерна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.