Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 11:58

“Хвала што браните боје Србије”: Председник Вучић са српским атлетичарима у Будимпешти

Србију представља девет такмичара на Светском првенству у Будимпешти. Председник Србије Александар Вучић састао се са српским атлетичарима у Будимпешти. FOTO: Tanjug printscreen Он се претходно састао и са премијером Мађарске Виктором Орбаном.
На почетку је председник прокоментарисао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се Ивана Вулета спремила за злато вечерас, што је наша најбоља атлетичарка уз осмех потврдила. Он је разменио покоју реч и са осталим спортистима који представљаују Србију на такмичењу, те им се захвалио што бране боје наше земље.
Србију представља девет такмичара на Светском првенству у Будимпешти. српски представник Армин Синанчевић окончао је такмичење у бацању кугле на деветом месту, а најбоља српска атлетичарка Ивана Вулета наступиће вечерас у финалу у дисциплини скок удаљ.
На СП у Будимпешти, од 19. до 27. августа, учествују такмичари из више од 200 земаља света.
Србију представљају: Ивана Вулета, Милица Гардашевић (обе скок удаљ), Ангелина Топић, Славко Стевић (скок у вис), Адриана Вилагош, Марија Вученовић (бацање копља), Асмир Колашинац, Армин Синанчевић (бацање кугле) и Елзан Бибић (1.500 метара).
Сусрету су присуствовали и министри спорта и финансија Зоран Гајић и Синиша Мали.
Bence Tužon: Evropi je potrebna Srbija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Хвала што браните боје Србије”: Председник Вучић са српским атлетичарима у Будимпешти се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.