Све тајне Фрушке горе: Зашто морате посетити село Крушедол (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 09:00

Све тајне Фрушке горе: Зашто морате посетити село Крушедол (ВИДЕО)

Иако се серијал који је пред вама зове ”Тајне Фрушке горе”, да поменути национални парк спада у највећа богатства наше државе није тајна, због тога смо одлучили да се провозамо и покажемо вам шта све можете видети у нашем чаробном комшилуку. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
За прву дестинацију одабрали смо село Крушедол и ранч Димитријевић.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Jahanje konja Krušedol selo (@ranc_dimitrijevic)


Иако коње у последње време највише спомињемо када меримо јачину аутомобила које возимо, понекад ваља да се вратимо природи и подсетимо се како то изгледа бити у друштву ових прелепих животиња.
Ранч Димитријевић налази се на самом уласку у село са десне стране. Управо ту можете доћи онда када се ужелите теренског јахања по чаробним пределима или уколико сте заинтересовани да савладате вештину јахања и постанете рекреативан или професионалан јахач.
Ипак, овај ранч није једина лепота коју можете видети у фрушкогорском сеоцету.
Због тога смо свратили и до чувеног манастира Крушедол, али се и сити исћаскали са нашим домаћином и прошетали местима која морати посетити уколико се некада нађете овде.
У нашем видеу са врха странице погледајте како смо се провели и због чега ћемо се, сигурно, ускоро поново вратити на исто место!
Kako da lakše prebrodimo povratak na posao posle odmora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Све тајне Фрушке горе: Зашто морате посетити село Крушедол (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.