Путеви Србије: У току радови на више деоница

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 08:42

Путеви Србије: У току радови на више деоница

Због радова на чишћењу и фарбању ивичњака на ауто-путу Е-761, на деоници Појате – Ћићевац, у смеру ка Крушевцу саобраћај се одвија возном саобраћајном траком, док је претицајна трака затворена за саобраћај, саопштило је данас ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl У току су радови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на привременом проширењу десне саобраћајне траке на путу• Врњци – Гоч, у месту Руђинци, због чега ће саобраћај на тој деоници бити затворен до 14 часова.
Додаје се да су алтернативни путни правци током извођења радова државни пут ИИ А реда број 209, Станишинци-Гоч и локални пут Врњачка Бања-Гоч.
На путу Пирот – Димитровград, од места Рсовци до места Славиња у току су радови на рехабилитацији уз наизменично пропуштање возила, док ће на ауто-путу Е-763, на деоници Паковраће – Прељина, ка Прељини до 31. августа, од 7 до 17 часова за саобраћај бити затворена зауставна саобраћајна трака.
AMSS: Na Horgošu najduža zadržavanja vozila – do 180 minuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путеви Србије: У току радови на више деоница се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.